RELAXATIE - YOGA - MEDITATIE

 

Look down at your body, whisper there is no home like you

Thank you - Rupi Kaur

 

Ik voel al meer dan 15 jaar liefde voor Yoga, Dans en Meditatie. Ik geniet van de beweging met mijn lichaam, en te voelen dat ik daardoor goed zorg draag voor mijzelf.  Ik ben ook telkens geraakt door de ontspanning en de rust en focus die ik bereik door Meditatie.

Verscheidene vormen van yoga kruisten mijn pad maar voornamelijk beoefende ik Hatha en Prana Vinyasa Flow.

Prana Vinyasa Flow® is ontwikkeld door Shiva Rea, en gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en de tradities van Tantra, Ayurveda en Bhakti. Een stijl van yoga geïnspireerd door de Natuurelementen waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen.

“Breathe how you want to live.
The flow of every prana vinyasa practice brings
regeneration, strength, fluidity and inner meditation to the flow of life” – Shiva Rea

In elke Yogasessie volg je je eigen tempo en kan je samen met een bewuste ademhaling, de kracht voelen in jezelf en verdieping brengen in je practise.  Op bepaalde momenten voel je dat je meer rust of herstel nodig hebt, of je vindt net ontspanning in de inspanning.  Iedere persoon is verschillend dat weten we allemaal.  Daarom bied ik graag volgende sessies aan :

 

PRANA VINYASA YOGA (1,5hr)

Je kan kiezen voor een Basis Vinyasa Flow of een Dynamische Prana Vinyasa Flow waar je op verscheidene vlakken wordt uitgedaagd, steeds met respect voor je eigen lichamelijke grenzen.  Naargelang je meer ervaring opbouwt kunnen we dit nog wat meer fysiek uitdagend maken.

SLOW FLOW YOGA CIRKEL (1,5hr)

Je kan ook kiezen voor een herbronnende Slow Flow Yogas cirkel die afwisselt tussen inspanning en ontspanning.  Hier kan de flow jou de rust en ontspanning bieden, waar jij naar op zoek bent. We werken in deze sessie ook steeds met een groepsintentie waar we de cirkel mee openen.

ELEMENTS (75min)

Deze vorm van Yoga en Beweging helpt je om helemaal tot jezelf te komen, vanuit een diepe buiging naar je lichaam en naar de Natuur van het leven.  Je komt in contact met de verschillende Natuurelementen in jezelf: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte.  Elements helpt je om ruimte vrij te maken om alle gedachten en emoties een plaats te geven en zo tot Rust te komen.  Je lichaam kan zo haar energie in balans brengen en zichzelf helen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.  Zo manifesteer je een leven waar je meer ontspannen en Aanwezig én met een groter Bewustzijn kan genieten van alles wat er is.  

De waarde per sessie bedraagt 17 euro of je kan kiezen voor een 10-beurten kaart en die bedraagt 150 euro (15 euro per losse les).

 

PRIVE YOGA - MEDITATIE SESSIE (1,5hr)

Ben jij fan, maar passen de uren niet binnen je dagelijks leven, of voel je je meer op je gemak in een privé yoga sessie op maat, alleen voor jezelf of samen met een voor jou vertrouwde groep?   De waarde per privé sessie bedraagt 60 euro. Contacteer me even dan maken we dit samen mogelijk : joyce.fias@gmail.com of +32485421383.

 

Hierin omarm ik je met veel liefde en hoop ik je te mogen inspireren om deze stap te zetten.

 

Namaste,

Joyce

 

ALGEMENE VOORWAARDEN 

  • Je dient je plek op voorhand te reserveren voor een yogales. Dit kan via email of telefoon.
  • Reservaties kunnen tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Anders dient de les te worden aangerekend.
  • Yogalessen in groep gaan steeds door vanaf 3 personen.
  • Wees op tijd uit respect voor ieder en voor jezelf. We vinden het belangrijk om de les op tijd en in alle rust te starten.
  • Het is fijner en hygiënischer om je eigen yogamat aan te kopen.
  • Beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.
  • Feliz Yoga is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal.
  • Luister goed naar je lichaam en breng de lesgever altijd vóór de les op de hoogte van eventuele gezondheidsproblemen.
  • Yogateachers zijn geen dokters. Bij gezondheidsproblemen of klachten, check altijd bij je huisarts.