YOGA

 

 

Ik heb al meer dan 15 jaar een liefde voor yoga. Ik geniet van de beweging met mijn lichaam, en te voelen dat ik daardoor goed zorg draag voor mijzelf.  Ik ben ook telkens geraakt door de ontspanning en de rust en focus die ik bereik door yoga.

Verscheidene vormen van yoga kruisten mijn pad maar voornamelijk beoefende ik Hatha en Prana Vinyasa Flow.

Prana Vinyasa Flow® is ontwikkeld door Shiva Rea, en gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en de tradities van Tantra, Ayurveda en Bhakti. Een stijl van yoga geïnspireerd door de Natuurelementen waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen.

 

“Breathe how you want to live.
The flow of every prana vinyasa practice brings
regeneration, strength, fluidity and inner meditation to the flow of life” – Shiva Rea

 

Er is de uitlijning van de pose/asana en de bewegingen die we maken om in de pose te komen. In de beweging tussen de asana's zelf ligt zowel zachtheid als kracht.  Zo ontstaat er een vorm van vrijheid in de poses die elkaar opvolgen op een vloeiende manier. Alles in het leven is immers in beweging en stroomt op een bepaalde manier. Daarom dat deze vorm van yoga ook net zo natuurlijk aanvoelt.  Er zijn diverse krama's/opties die ik je kan aanreiken zodat alles verloopt op een manier die voor jou comfortabel is.  Je volgt je eigen tempo en kan samen met een bewuste ademhaling, de kracht voelen in jezelf en zo verdieping brengen in je yoga practise.

 

Op bepaalde momenten voel je dat je meer rust of herstel nodig hebt, of je vindt net ontspanning in de inspanning.  Iedere persoon is verschillend dat weten we allemaal.  Daarom bied ik graag volgende yogasessies aan :

 

PRANA VINYASA YOGA (90 min)

Je kan kiezen voor een Basis Vinyasa Flow of een Dynamische Prana Vinyasa Flow waar je op verscheidene vlakken wordt uitgedaagd, steeds met respect voor je eigen lichamelijke grenzen.  Naargelang je meer ervaring opbouwt binnen Prana Vinyasa kunnen we dit nog wat meer fysiek uitdagend maken.

 

GENTLE FLOW YOGA (90 min)

Je kan ook kiezen voor een herbronnende Gentle Flow Yogasessie die afwisselt tussen inspanning en ontspanning.  Hier kan de flow jou de rust en ontspanning bieden, waar jij naar op zoek bent.

 

De prijs per les bedraagt 15 euro of je kan kiezen voor een 10-beurten kaart en die bedraagt 130 euro (13 euro per losse les).

 

PRIVE YOGA SESSIE (90min)

Ben jij fan, maar passen de uren niet binnen je dagelijks leven, of voel je je meer op je gemak in een privé yoga sessie op maat, alleen of samen ? Contacteer me even dan maken we dit samen mogelijk : joyce@feliz-moments.be of +32485421383.

 

Hierin begeleid ik je met veel liefde en hoop ik je te mogen inspireren om deze stap te zetten.

 

Namaste,

Joyce

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN 

  • Je dient je plek op voorhand te reserveren voor een yogales. Dit kan via email of telefoon.
  • Reservaties kunnen tot 2 uur op voorhand geannuleerd worden. Anders dient de les te worden aangerekend.
  • Wees op tijd uit respect voor ieder en voor jezelf. We vinden het belangrijk om de les op tijd en in alle rust te starten.
  • Het is fijner en hygiënischer om je eigen yogamat aan te kopen.
  • Blokken/bolsters, linten en dekens zijn beschikbaar en vrij te gebruiken.
  • Beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.
  • Feliz Yoga is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal.
  • Luister goed naar je lichaam en breng de lesgever altijd vóór de les op de hoogte van eventuele gezondheidsproblemen.
  • Yogateachers zijn geen dokters. Bij gezondheidsproblemen of klachten, check altijd bij je huisarts.