HELEND LICHAAMSWERK

WAT?

Ons lichaam herinnert zich alles, gaande van alle mooie momenten en de gebeurtenissen uit de kindertijd maar ook de alledaagse stress, emotionele overweldiging, angsten, pijnlijke ervaringen, kwetsuren ten gevolge van relaties, en zo verder….

Via onze spieren gaan wij als mensen onze gevoelens onderdrukken, en vasthouden, of houden we ons lichaam bij elkaar, of zetten we ons boven of onder situaties die ons dieper raken dan we willen.  Buig of verstop jij je liever dan in tranen of boosheid uit te barsten? Mag jij geen angst voelen, maar gaat je mooie hart daardoor op slot? Blijf jij de lasten dragen ten koste van?

Alles wat het lichaam op het moment zelf niet kan verwerken en integreren, slaat zich op als spanning, contractie in het lichaam. Vaak uit zich dit na een tijd als ziekte, een vermoeid en pijnlijk lichaam, lage vitaliteit, depressie, weinig of zich afgesneden voelen, moeite met expressie, alsook beperkende overtuigingen en gedachten.

Het doel van deze behandeling is het integreren en verwerken van alle aspecten van je Zijn door een veilig, zacht en liefdevol, loslaten van:

-pijn

-spanningen

-blokkades

-emotionele en energetisch letsels.

Een onverwerkte emotie helen vanuit het lichaam (niet vanuit je hoofd…) geeft je nieuwe ruimte, ademruimte, ontspanning en diep inzicht over jezelf of een situatie.​​

HOE?

Tijdens een sessie maak ik gebruik van gesprek, ademhaling, accupressuur, massage en klank om een diep en zacht loslaten te ondersteunen.

​​Hierdoor ontstaat er vertrouwen, helderheid, inzicht en maak je de weg vrij voor nieuwe zelfinzichten en kracht op je levenspad.

Van spanning naar ontspannen, van vastzitten naar Vrij stromen. Van hersenspinsels en piekerende gedachten naar Voelen.

Een sessie gebeurt op het lichaam met natuurlijke oliën, maar in overleg kan ook op kleding gewerkt worden.

Na een bodywork sessie is het aan te raden om enkele uren vrije tijd voor jezelf in te plannen zodat, dat wat geopend is of vrijgekomen de tijd heeft te integreren.

Ik bied je een veilige bedding en een begeleiding waarin je op jouw tempo kan voelen en helen.

 

Een sessie duurt 2 uur en heeft als waarde 180 euro (excl. BTW).

 

Welkom vanuit mijn hart.

Joyce

 

HERBRONNENDE LICHAAMSMASSAGE

WAT?

Doorheen de jaren en het volgen van diverse opleidingen ontwikkelde ik een eigen vorm van massage. Ik hanteer van elementen uit de Balinese massage, Deep-tissue massage en Acupressuur om een diepe ontspanning te ondersteunen voor vrouwen die soms te maken krijgen met stress, angst en piekergedachten, vermoeidheid, etc ….

Deze massage heeft als doel om je uit je hoofd te halen en je te laten zakken in je lichaam, even verstillen en vertragen, weg uit ons drukke leven met een gevoel van van rust en kalmte als resultaat.

Het is een prachtige methode waar jij als client passief kan zijn, rusten en ontvangen en waardoor diepe heling ontstaat die je meeneemt in je dagelijks leven.

HOE?

Een lichaamsmassage gebeurt op het lichaam met natuurlijke oliën en is steeds op maat.

De aandacht bij de massage kan gaan naar die plek die voor jou het meeste zorg en behandeling nodig heeft. Geef dit gerust aan.

Hierna is het aangewezen om even rusttijd voor jezelf te nemen… en rustig de brug terug te maken.

 

Een sessie duurt 1,5 uur en heeft als waarde 120 euro (excl. BTW).

 

Welkom vanuit mijn hart.

Joyce