CONTACT

 

 

 

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend gesprek? Stuur me een bericht. Ik neem even de tijd om je zo goed mogelijk te antwoorden. Je mag een reactie verwachten binnen enkele dagen.

Joyce Fias
FELIZ
tel: +32 (0)485-42 13 83

joyce.fias@gmail.com

 

Persoonlijke getuigenissen van mijn werk

 

"In een traject met Joyce word je uitgedaagd om je eigen waarden te onderzoeken. Hoe zuiver zijn je intenties? Hoe stevig je keuzes? Joyce ondersteunt je in je zoektocht naar je eigen waarheid.  Bedankt! D."

 

"Joyce

Vurige vrouw met een sterk waardenkompas

Puurheid in zijn zuiverste vorm

Schoonheid van binnenuit 

Wilde, bruisende vrouw dichtbij de Aarde.  M."

 

"Lieve Joyce, bedankt om mij te helpen stilvallen, beweging, rust & inspiratie te geven... Vandaag en alle woensdagen... Ik ben dankbaar dat ik u leerde kennen & daardoor de kracht van Yoga & hoe het in mijn dagelijks leven integreren... Merci ook voor je zorgzaamheid, goede afstemming, de mooie context, uw eigen openheid. Heel veel liefs, S."

 

" Joyce, bedankt voor de fijne dag ! Ik wist dat het super ging zijn en het was nog beter. Verrassend en aangepast aan wat we nodig hebben. Ik voel me thuis en vertrouwd bij jou! Bedankt voor de fijne inzichten die me vertrouwen geven om verder te gaan. Ik kom graag terug! L."

 
"Een zalige ervaring van beweging en stilte in een serene en authentieke omgeving.
Ruimte voor verhalen, inspirerend en puur. 
Een warme groep en omgeving. 
Dank je Joyce voor de ruimte die je ieder geeft en het vertrouwen dat je uitstraalt. 
PUUR " 
G.
 
 
"Joyce weet een sfeer van rust te creëren vanaf het moment dat je bij haar binnenstapt. Dit gevoel zindert verder totdat je weer thuis komt. Heerlijk! 
Verder zijn haar yoga lessen niet enkel rustgevend. Ze zijn ook pittig genoeg waardoor ik ze ervaar als een echte workout. "
N.
 
 
"Bedankt Joyce, 

je yoga-sessie voelt voor mij zalig.... heel uitnodigend...geeft me n flow, zachte “doorstroming” in mijn lichaam en ook een rustmoment “in mijn hoofd”💛"
K.
 
"Nooit gedacht dat Yoga zo ontspannend maar tegelijk ook zo intensief kon zijn voor het lichaam, de spieren...  Luister naar de stem van Joyce en je komt meteen in een andere wereld... Ik vind het een geweldige work-out dankzij de persoonlijke begeleiding en bijsturing tijdens de sessies door de coach! Word ik gecorrigeerd, voel ik meteen dat de oefening daarna veel meer effect heeft door de houding gewoon goed te doen! "
G.
 
"Ik heb mijn ‘innerlijk vuur’ herontdekt dankzij een mooi, waardevol en warm traject waarbij Joyce je enerzijds naar en in jezelf laat kijken, maar waarin je ook de verbinding met andere vrouwen aangaat. Een speciale band waarin ieder zijn hart en ziel kan openen, om zichzelf nog beter te leren kennen, maar ook om van elkaar te leren, mekaar te steunen en aan te moedigen. In gesprek – door aangereikte thema’s en vragen – of net in stilte – door meditatie of beweging – gaat het vuur steeds feller branden."
L.
 
"'Mijn innerlijk vuur' zoeken en uiteindelijk kunnen delen, bespreken, ondergaan met eensgezinde dames gemodereerd door een lieve, sympathieke dame die steeds en op ieder moment de juiste woorden weet te vinden is zalig en vraagt gewoon naar meer!! Ik hoop echt dat er een vervolg komt op de workshop "Ontdek je vrouwelijk vuur" en kijk er echt naar uit... "
G.