NATUUR COACHING

 

   

 

‘ The most important kind of freedom is to be what you really are. You trade in your reality for a role.’

– Jim Morrison

 

Coaching werkt als een spiegel waarin nieuwe inzichten helder worden gemaakt, zowel professioneel als privé.  Met jouw vraag als leidraad ontdek je wat mogelijk is...  en breng je balans in jezelf, in al je relaties en in je leven.  

Het is een traject waar je samen met mij afstemt op wat jij nodig hebt.  We spreken regelmatig af en horen elkaar tussenin via andere kanalen...  samen bepalen we hoe intens we samenwerken.  

Elke vrouw heeft de mogelijkheid tot persoonlijke groei en heeft een innerlijke vorm van wijsheid die je kan aanspreken als je er de tijd voor maakt. We verwachten vaak zo veel van onszelf in al onze rollen als vrouw, als partner, als mama, als collega, als familielid, als vriendin ... 

Tijdens mijn begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw 'natuur' en krijg je meer inzicht in je leven …   zodat je te weten komt waar je goed in bent en wat je graag doet.  Je ontdekt je innerlijke kracht en het pad dat je wenst te bewandelen.  Vanuit die kracht en mogelijkheden, krijg je inzicht op concrete stappen die je kan zetten...   en op datgene wat je verhindert om dichter bij je kern te komen.  

Het is ‘groots’ om te weten wie je echt bent en om dit in je leven te gaan neerzetten.  Dit wens ik je van harte toe !

 

Overweeg je voor jezelf deze stap te zetten ? Tijdens een kennismakinggesprek kijken we er samen naar of ik voor jou een meerwaarde kan betekenen.

Mijn sessies gaan steeds door buiten, omringd door bos en natuur... 

 

Vanuit mijn hart heet ik je welkom !

 

Joyce

 

Een kennismakingsessie bedraagt € 60,00 excl BTW  (75 min).

Een Natuur Coaching bedraagt € 90,00 excl BTW per sessie (120 min).

Zakelijke tarieven voor trajecten op aanvraag.