NATUUR COACHING

 

   

 

‘ The most important kind of freedom is to be who you really are. You trade in your reality for a role.’

– Jim Morrison

 

Elke vrouw heeft een innerlijke vorm van wijsheid die je kan aanspreken als je er de tijd voor maakt om ernaar te luisteren. 
Maar we leven in zulke spannende tijden, die ons allemaal intens raken. We kunnen niet langer datgene wat waarachtig is voor onszelf ontkennen. We verwachten vaak zo veel van onszelf in al onze rollen als vrouw, als partner, als mama, als collega, als familielid, als vriendin ... 

Wanneer we niet "in tune" zijn met onszelf en onze kern, dan heeft dat een enorme impact op ons Levensenthousiasme en onze Inspiratie. We kunnen als het ware niet volwaardig ademen. We verliezen Energie en geraken zo uitgeblust en moe diep vanbinnen. Je verliest het contact met je lichaam en ziel en herkent jezelf niet langer.  

Herken je je hier in, dan nodig ik je uit ... zodat we samen het pad bewandelen terug naar huis...naar jezelf!

Tijdens een Coachingstraject kijken we samen naar datgene wat voor jou als vrouw, de essentie is waarvoor je leven wil.

Wat is jouw diepste hartsverlangen?

Coaching werkt als een spiegel waarin nieuwe inzichten helder worden gemaakt, zowel professioneel als privé.  Met jouw vraag als leidraad ontdek je wat mogelijk is...  en breng je balans in jezelf, in al je relaties en in je leven.  We stemmen af op wat jij nodig hebt en bepalen samen we hoe intens we samenwerken.  

In het Coachingstraject gaan we doorheen 4 sessies van 1,5hr, samen een reis maken waar we op zoek gaan naar jouw 'natuur'. We verkennen wat je tegenhoudt om het Leven te leven wat je diepste Waarheid en meest Intieme Verlagen ondersteunt.  Je krijg meer inzicht in je leven en herontdekt je innerlijke kracht, met name de Vrijheid en de Keuze om stappen te zetten.

Het is ‘groots’ om te weten wie je echt bent en hoe het lied van je hart klinkt én om dit met liefde in je leven te gaan neerzetten.  Dit wens ik je van harte toe !

 

Overweeg je voor jezelf deze stap te zetten ? Tijdens een kennismakinggesprek kijken we er samen naar of ik voor jou een meerwaarde kan betekenen. 

NB : dit Coachingstraject heeft als extra troef dat alle sessies doorgaan in de buitenlucht, omringd door de natuurelementen, het prachtige bos en Moeder Aarde. 

 

Vanuit mijn hart heet ik je welkom !

 

Joyce

 

Een kennismakingsessie bedraagt € 90,00 excl BTW  (1 hr).

Een Natuur Coachingstraject bedraagt € 600,00 excl BTW voor 4 sessies van telkens 1,5hr.